top of page
Fokor-logo-white.png
BNA (2).jpg
FOKOR OY
LEDANDE
DISTRIBUTIONSKÅP
TILLVERKARE

Fokor Oy erbjuder kostnadseffektiva och innovativa påbyggnationer. Varje år tillverkar vi över 500 enheter och vi är specialiserade på distributionsskåp. Våra påbyggnader tillverkas i vår fabrik i Forssa som har över 70 anställda. Verksamheten följer standarderna ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015.

Vi är kända för vår höga kvalitet både i Finland och ute i världen. Våra produkter används ända från nordligaste Lappland till Indien. Hela 40 procent av vår produktion går på export. Vi har ett nära samarbete med våra återförsäljare OF Ekeri AB och Ekeri Norge AS.

Fokor – kvalitet du kan lita på!

Fokor kuorma-auton jakelukorit
FOKOR OY
INGÅR I
JYKI GROUP
-KONCERNEN
fokor-10_edited.jpg

 Jyki Group är en finländsk familjeägd koncern, vars mål är att erbjuda marknadens högsta kompetens inom utvalda påbyggnads- och släpvagnsprodukter.

I koncernen ingår dotterbolagen Jyki Oy som bygger lastbilssläp, Fokor Oy och EL-Kori Oy som tillverkar påbyggnader samt Pajakulma Oy som tillverkar snöröjningsutrustning, Jorpe schakt- och gruvflak och installerar styckegods kranar och lastväxlare samt service till dom alla.

Työnhakijalle
JYKI GROUP I SIFFROR

240

Personal

43 M€

Omsättning 2020

1000

tillverkade enheter per år

LEDIGA
JOBB PÅ
FOKOR OY

Fokor Oy är ett växande företag som ständigt utvecklas och vi söker hela tiden nya medarbetare. Vi erbjuder mångsidiga arbetsuppgifter i hela tillverkningskedjan. Kontakta oss på nedanstående blankett eller skicka en öppen ansökan med rubriken ”Öppen ansökan, Fokor Oy” till rekry@jykigroup.fi.

Fokor Oy avoimet työpaikat
SKICKA ÖPPEN ANSÖKAN

Tack för ansökan!

jyki.png
pajakulma.png
el-jyki.png
kerroslevy-jyki.png
bottom of page