top of page
Fokor-logo-white.png
BNA (2).jpg
FOKOR OY
JAKELUKORIEN
JOHTAJA

Fokor Oy tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia päällirakenteita. Valmistamme vuosittain yli 500 yksikköä ja olemme erikoistuneet jakelukoreihin. Tehtaamme sijaitsee Forssassa, jossa työskentelee yli 70 päällirakentamisen ammattilaista. Toiminnallamme on ISO 14001:2015 ja ISO 9001:2015 standardit.

Laatuumme luotetaan sekä Suomessa että maailmalla. Tuotteitamme on käytössä pohjoisimmasta Lapista aina Intiaan asti. Viennin osuus tuotannostamme on jopa 40%. Toimimme läheisessä yhteistyössä jälleenmyyjiemme OF Ekeri AB:n kanssa Ruotsissa ja Ekeri Norge AS:n kanssa Norjassa.

Fokorin laatuun voit luottaa!

Fokor kuorma-auton jakelukorit
FOKOR OY
OSANA
JYKI GROUP
KONSERNIA
fokor-10_edited.jpg

Fokor Oy kuuluu Jyki Group -konserniin. Jyki Group on suomalainen, perheomisteinen konserni, jonka tavoitteena on tarjota markkinoiden laadukkainta osaamista valituissa päällirakenne- ja perävaunutuotteissa.

Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt kuorma-autojen perävaunuja valmistava Jyki Oy, umpikoritehtaat Fokor Oy ja EL-Kori Oy, elementtejä valmistava Suomen Kerroslevy Oy sekä mm. talvitienhoitokalustoa ja Jorpe-maansiirto- ja kaivoslavoja valmistava Pajakulma Oy.

Työnhakijalle
JYKI GROUP NUMEROINA

240

Henkilöstö

43M€

Liikevaihto vuonna 2020

1000

kpl valmistettuja yksiköitä vuodessa

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Fokor Oy on kasvava ja kehittyvä yritys ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Tarjoamme tehtäviä monipuolisesti koko valmistusketjun laajuudelta.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä avoin hakemuksesi otsikolla ”Avoin hakemus, Fokor Oy” osoitteeseen rekry@jykigroup.fi

Fokor Oy avoimet työpaikat
AVOIN HAKEMUS

Kiitos hakemuksesta!

jyki.png
pajakulma.png
el-jyki.png
kerroslevy-jyki.png
bottom of page