top of page

LÄTTA TRANSPORTSKÅP

Fokor-pakettiauton-kuljetuskorit.jpg

Fokor Oy är en ledande expert på distributionsskåp. Vi utformar alla skåpkonstruktioner individuellt efter kundens behov. Alla distributionsskåp kan fås med mångsidiga dörralternativ och heltäckande utrustning.

Grey Limbo

LÄTTA
SKÅPBILAR
TOTALVIKT
3,5 TON

Lätta skåpbilar med en totalvikt på mindre än 3,5 ton. Den hållbara och vattentäta limstrukturen är långvarig och ökar transportskåps livslängd. Vi designar och utrustar lätta skåper efter kundens behov. Vi tillverkar även ATP-klassade korgar för lätta skåper. Vi är en erfaren tillverkare av lätta skåper och vår fabrik i Forssa har en egen produktionsavdelning specialiserad på lätta skåper, vilket garanterar kvalitetsprodukter.

Pakettiauton-kuljetuskori-fokor-4.jpg
kevytkori_edited.jpg

LÄTTA
TRANSPORTSKÅP TOTALVIKT 3,5-12 TON

Den låga vikten på Fokor Oy:s lättskåp säkerställer att skåpbilen har maximal lastkapacitet. Den slitstarka och vattentäta limkonstruktionen håller länge och ökar transportskåpets livslängd. Vi konstruerar och tillverkar alla lättskåp efter kundens behov. De kan även fås ATP-klassade. Vi har lång erfarenhet av lättskåp och vår fabrik i Forssa har en hel produktionsavdelning som är specialiserad på lättskåp, vilket garanterar att produkterna håller högsta klass.

GALLERI

bottom of page