top of page

KEVYTKORIT

Fokor-pakettiauton-kuljetuskorit.jpg

Fokor Oy on jakelukorien johtava asiantuntija. Suunnittelemme kaikki korirakenteet yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki jakelukorimme ovat saatavina monipuolisilla ovivaihtoehdoilla ja kattavalla varustelulla.

Grey Limbo

PAKETTIAUTOJEN
KEVYTKORIT
KOKONAISPAINO ALLE 3,5
TONNIA

 

 

Kevytkorit pakettiautoihin kokonaispaino alle 3,5 tonnia. Kestävä ja vesitiivis liimarakenne on pitkäikäinen ja lisää kuljetuskorin käyttöikää. Suunnittelemme ja varustelemme kevytkorit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Valmistamme kevytkoreihin myös ATP-luokiteltuja koreja. Olemme kokenut kevytkorien valmistaja ja tehtaallamme Forssassa on oma kevytkoreihin erikoistunut tuotanto-osasto, joka takaa laadukkaat tuotteet.

Pakettiauton-kuljetuskori-fokor-4.jpg
kevytkori_edited.jpg

KESTÄVÄT
KEVYTKORIT
KOKONAISPAINO 3,5-12 TONNIA

 

 

Fokor Oy:n kevytkorit varmistavat keveydellään parhaan kantavuuden kevytkuorma-autoihin. Kestävä ja vesitiivis liimarakenne on pitkäikäinen ja lisää kuljetuskorin käyttöikää. Suunnittelemme ja varustelemme kevytkorit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Valmistamme kevytkoreihin myös ATP-luokiteltuja koreja. Olemme kokenut kevytkorien valmistaja ja tehtaallamme Forssassa on oma kevytkoreihin erikoistunut tuotanto-osasto, joka takaa laadukkaat tuotteet.

KUVAGALLERIA

bottom of page