top of page

KATALOG OM RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR

Fokor-pakettiauton-kuljetuskorit.jpg
kevytkori-kuljetuskori-fokor-4.jpg

LÄTTA TRANSPORTSKÅP

Reservdelar och utrustning för lätta transportskåpen. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

vaihtokuormatilat-fokor-1.png

CONTAINERSKÅP

Reservdelar och utrustning för containerskåpen. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

vaihtokuormatilat-fokor-3.png

SPECIALSKÅP

Reservdelar och utrustning för specialskåpen. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

fokor-jakelukorit.png

DISTRIBUTIONSKÅP

Reservdelar och utrustning för distributionskåpen. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

Erikoiskorit-Fokor.png

HÖJBARA SKÅP

Reservdelar och utrustning för höjbara skåper. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

vaihtokuormatilat-fokor-3.png

SLÄPVAGNAR

Reservdelar och utrustning för släpvagnar. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

Fokor kuorma-auton kylmäkorit

KYL/FRYSSKÅP

Reservdelar och utrustning för kyl/frysskåpen. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

Erikoiskorit-Fokor.png

SÄNKBARA SKÅP

Reservdelar och utrustning för  sänkbara skåper. Stort utbud av reservdelar och tillbehör. Gör en offertförfrågan så skräddarsyr vi det paket som passar dig bäst!

ALLA PRODUKTER

Bläddra bland produktkategorier och välj produkter till kundvagnen. Från kundvagnen kan du skicka en offertförfrågan direkt till fabriken!

bottom of page