Sukupolvenvaihdos Fokorin myynnissä

Sukupolven vaihdos Fokorin myynnissä -  Seppo ja Nina Vepsä Fokor Oy:n tuotantotiloissa

15.10.2018

Fokor Oy :n pitkäaikainen myyntipäällikkö Seppo Vepsä jää eläkkeelle lokakuun lopussa. Seppo on ollut autokorien kanssa tekemisissä lähes 40 vuotta, ensin suunnittelijana, sitten tuotannossa ja viimeiset vuodet vastannut kotimaan myynnistä. Ihan kokonaan hän ei kuitenkaan pääse autokoreista eroon, koska hänen tilalleen valittiin Sepon tytär Nina Vepsä. Kuorma-autoista ja niiden korirakenteista puhutaan vielä pitkään Ninan kanssa.

Nina Vepsä on aikaisemmin toiminut pakkausalalla myyntitehtävissä n. 10 vuotta. Nyt ”pakkaukset” muuttuivat isommiksi ja tukevammiksi kun Nina siirtyi kuljetuskorien pariin. Fokor oli ennestään tuttu isän työn lisäksi opiskeluajan kesätöistä. Koulutukseltaan Nina on tradenomi. Nina aloitti työt tuotepäällikkönä elokuun alussa ja ensimmäiset kaupatkin ovat jo syntyneet. Oppimista kuorma-autoista ja kuljetusalasta löytyy vielä varmasti, mutta oikealla asenteella tällä vielä melko miehisellä alalla pärjää, Nina uskoo.

Umpikorien valmistus Jyki Groupissa lisääntymään entisestään, kun EL-Kori Oy liittyi konserniin. Molemmille yrityksille on annettu selvät kasvutavoitteet ja yhdessä, toisiaan täydentäen koritehtailla uskotaan kasvun mahdollisuuksiin Suomessa ja Pohjoismaissa. Myytävää siis tulee riittämään, koska kapasiteettia umpikorien valmistukseen on vielä mahdollisuus lisätä. Tavoite on löytää entisten asiakkaiden lisäksi uusia tyytyväisiä Fokor ja ELLI-korien käyttäjiä.

Fokor Oy toivottaa Ninan tervetulleeksi taloon ja mukavia eläkepäiviä Sepolle! 

Nimityksiä:

Kevyttuotantoon Työnjohtajaksi 1.1.2017 alkaen
on nimitetty Timo PAUKKUNEN

Myynti-insinööriksi Scandinavian korimyyntiin 1.3.2017 alkaen
on nimitetty Tuomo ITÄPALO